Bliv BørneYoga- og BørneMindfulness-instruktør

 

Vi tilbyder et endages-inspirations-kursus om at undervise børn i yoga, KLIK HER: Yoga er en leg Samt en uddannelse til BørneYoga og Børne-Mindfulness-instruktør på 4 dage (plus praktik og lidt skriftligt arbejde) KLIK HER: Hjertebarn  Kurserne henvender sig til pædagoger, lærere, yogalærere, forældre eller andre der har børn på hjerte.

Sisse Siegumfeldt er exam. Yogalærer, Børneyogalærer og Mindfulness instruktør. Hun har undervist i Børneyoga siden 2005 - formentlig som den første herhjemme. Hun har undervist tusindvis af børn i yoga og mindfulness og hundredevis af skolelærere og pædagoger i at undervise børn i yoga. Hun afholder de populære kurser Yoga er en leg, og nu Hjertebarn, der giver yogalærere, skolelærere og pædagoger konkrete redskaber til at videregive yoga i børnehøjde. Hun har desuden udgivet DVD'en "BørneYoga og de 5 sanser" (SisseYoga 2011) og bogen "YOGA - et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sind" (Gyldendal 2013).

"Siden 2005 har jeg haft den store fornøjelse at undervise i børneyoga. Børnenes fantasi og åbenhed går lige til yogaens hjerte. Børn i dag har travlt - de får utrolig mange input og stimuleres konstant. Børneyoga muliggør de dybe, poetiske øjeblikke af rent nærvær og fokus som ligger så naturligt til børn."

“Sidste dag med mit kursus i Børneyoga og børnemindfulness – Det har været en fantastisk rejse gennem mindfulness og yogaens verden. Det har været grænseoverskridende, spændende, følelsesladet, powerfuldt og et kæmpe boost. Jeg glæder mig så meget til at give det hele videre.”

 
“Sisse underviser med sådan en fin levende fantasi og eventyrlighed at man glemmer sit voksne hjerte og den lille legende pige indeni folder sig ud. Hun skaber en smuk tryghed og rumlighed i hendes undervisning, så man kan ikke blive andet end inspireret og glad – især over at se hendes åbne ansigt og dejlige smil.”