Bliv BørneYoga- og BørneMindfulness-instruktør

 

Vi tilbyder et endages-inspirations-kursus om at undervise børn i yoga, KLIK HER: Yoga er en leg Samt en uddannelse til BørneYoga og Børne-Mindfulness-instruktør på 4 dage (plus praktik og lidt skriftligt arbejde) KLIK HER: Hjertebarn

 Kurserne henvender sig til yogalærere, lærere, pædagoger eller forældre. På Hjertebarn-kurset især, lægges der også vægt på at deltagerne får integreret yoga og mindfulness i deres egen hverdag, og derved får de bedste betingelser for at videreformidle det til børnene.

Sisse Siegumfeldt er exam. Yogalærer, Børneyogalærer og Mindfulness instruktør. Hun har undervist i Børneyoga siden 2005 - formentlig som den første herhjemme. Hun har undervist tusindvis af børn i yoga og mindfulness og hundredevis af skolelærere og pædagoger i at undervise børn i yoga. Hun afholder de populære kurser Yoga er en leg, og nu Hjertebarn, der giver yogalærere, skolelærere og pædagoger konkrete redskaber til at videregive yoga i børnehøjde. Hun har desuden udgivet DVD'en "BørneYoga og de 5 sanser" (SisseYoga 2011) og bogen "YOGA - et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sind" (Gyldendal 2013).

"Siden 2005 har jeg haft den store fornøjelse at undervise i børneyoga. Børnenes fantasi og åbenhed går lige til yogaens hjerte. Børn i dag har travlt - de får utrolig mange input og stimuleres konstant. Børneyoga muliggør de dybe, poetiske øjeblikke af rent nærvær og fokus som ligger så naturligt til børn."