KLIK HER for at blive sendt til Blå himmel Yogas Shop.

KLIK HER for at blive sendt videre til vores webshop, Blå himmel Yogashop, der ligger på Blå himmel Yogastudiets hjemmeside. Her kan du købe Sissesnye Børneyoga-bog, BørneYoga-DVDen, BørneYoga-kort, Meditationsflasker til børn, BørneYogamåtter, Yogatøj oma.

"Første gang jeg stiftede bekendtskab med Sisse var gennem hendes børneyoga-DVD, som gav stor glæde til vores yngste på 8, hvor vi gennem leg fik bevægelse og åndedræt gjort naturlige i træningen.

Nu har hun gjort det igen. Med hendes nye bog, får du den mest intense og læservenlige yoga-bog jeg endnu har stødt på. Bogen oser langt væk af Sisses store glæde og viden omkring yoga. Man blive blidt og pædagogisk ført ind i filosofien bag yogaen og får samtidig meget brugbare værktøjer til at komme i gang med sit eget program derhjemme, hvad enten man er nybegynder eller øvet.

På Mindfulness-Akademiet vil bogen fremover være et must hos vores elever til at komme dybere ind i yogaens glæder og samtidig fastholde en egenpraksis efter endt forløb på vores uddannelse.

Tak for en dejlig lærerig og let tilgængelig bog.

Flora Skouboe Eriksen, Mindfulness-Akademiet.dk

b